opc_loader
FILTERS
LEVERTIJD
POPULAIRE AFMETINGEN
KLEUR
PRODUCTSOORT
OPPERVLAKTE
GERECTIFICEERD
ALLE AFMETINGEN

WANDTEGELS

Wandtegels

Op deze pagina vindt u een overzicht van de door Wout meest verkochte wandtegels. Mocht het artikel wat u zoekt hier niet tussen staan, vraag dan direct een offerte aan, voor de scherpste prijs.

Artikel 1 tot 24 (van de 572 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 24 (van de 572 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles

Wandtegels
Wandtegels zijn er in alle soorten en maten. Wandtegels kunnen nooit op de vloer. De wandtegels op onze website zijn allemaal geschikt voor meerdere ruimtes. Zo kunt u de tegels toepassen in de badkamer, keuken, woonkamer, hal, toilet enz... Er zijn gerectificeerde en niet gerectificeerde wandtegels. De gerectificeerde wandtegels zijn gezaagd na productie, waardoor deze met een minimale voeg van 2 mm kunnen worden verwerkt. Deze tegels zorgen voor het strakste resultaat, met zo min mogelijk voegen. 

Afmetingen
De meest voorkomende afmetingen voor particuliere badkamers zijn 30x60 en 30x90. Uiteraard zijn er heel veel verschillende mogelijkheden qua kleur en afmetingen. Van de standaard 15x15 tegel tot enorm grote wandtegels, eigenlijk alles is mogelijk. In de keuken worden vaak kleinere langwerpige tegels toegepast of zelfs mozäiek. Hou er wel rekening mee, dat een kleine tegel veel voegen heeft en dat de voeg in tegenstelling tot de tegel wel onderhoudsgevoelig is. 

Afwerking
Wandtegels zijn leverbaar in diverse afwerkingen. Zo zijn er matte, glanzende tegels en tegels met structuur.

Onderhoud
Alle wandtegels, met uitzondering van natuursteen, zijn compleet onderhoudsvrij. Dat betekend dat er nooit iets in de tegel kan trekken. De vloertegels zijn altijd 100 % dicht en makkelijk schoon te houden. Voor professionele reinigingsmiddelen, verwijzen wij graag door naar de schoonmaakproducten van Möller chemie op onze website.