opc_loader
FILTERS
LEVERTIJD
POPULAIRE AFMETINGEN
KLEUR
PRODUCTSOORT
OPPERVLAKTE
GERECTIFICEERD
ALLE AFMETINGEN

VLOERTEGELS

Vloertegels

Op deze pagina vindt u een overzicht van de door Wout meest verkochte vloertegels. Mocht het artikel wat u zoekt hier niet tussen staan, vraag dan direct een offerte aan, voor de scherpste prijs.

Artikel 1 tot 24 (van de 796 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 24 (van de 796 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles

Vloertegels
Vloertegels zijn er in alle soorten en maten. Alle vloertegels kunnen ook worden gebruikt als wandtegel. Wandtegels kunnen nooit op de vloer. De vloertegels op onze website zijn allemaal geschikt voor meerdere ruimtes. Zo kunt u de tegels toepassen in de badkamer, woonkamer, hal, toilet enz... Er zijn gerectificeerde en niet gerectificeerde vloertegels. De gerectificeerde vloertegels zijn gezaagd na productie, waardoor deze met een minimale voeg van 2 mm kunnen worden verwerkt. Deze tegels geven uw het strakste resultaat met zo min mogelijk voegen. 

Afmetingen
De meest voorkomende afmetingen voor woonkamervloeren zijn: 30x60, 60x60 of groter, zoals 80x80 of zelfs 120x120. De vloertegels in de badkamer worden vaak in een iets kleiner formaat toegepast. Hou er rekening mee, dat als u wilt douchen op de vloer, u goed moet kijken naar het type afvoer. Is er sprake van een putje, dan kunt u maximaal tegels van 15x15 cm. kiezen. Werkt u met een drain, dan kunt u tussen alle afmetingen kiezen.

Afwerking
Vloertegels zijn leverbaar in diverse afwerkingen. Zo zijn er matte en glanzende tegels, anti-slip tegels en tegels met structuur.

Onderhoud
Alle vloertegels, met uitzondering van natuursteen en cement gebonden tegels, zijn compleet onderhoudsvrij. Dat betekend dat er nooit iets in de tegel kan trekken. De vloertegels zijn altijd 100 % dicht en makkelijk schoon te houden. Voor professionele reinigingsmiddelen, verwijzen wij graag door naar de schoonmaakmiddelen van Möller chemie op onze website.