opc_loader

Annuleren / Retour

 

Uw bestelling annuleren

Het is altijd mogelijk uw bestelling te annuleren. Wij verzoeken u dit altijd z.s.m. aan ons door te geven per e-mail onder vermelding van uw naam en het bestelnummer. Indien de bestelling reeds verwerkt is, is er geen mogelijkheid meer de bestelling te annuleren. U kunt de goederen uiteraard bij ontvangst retour sturen. Voor meer informatie over ons retour beleid verwijzen wij u naar de voorwaarden retour beleid. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening en worden niet gecrediteerd. Indien uw bestelling tijdig is geannuleerd ontvangt u van ons een bevestiging en vervalt uw betalingsverplichting. Reeds voltooide betalingen worden zo spoedig mogelijk op uw rekening terug gestort. De termijn hangt af van de door u geselecteerde betaalmethode.

 

Bestelling annuleren door Woutlet

Het kan voorkomen dat wij genoodzaakt zijn uw bestelling te annuleren. Een artikel of bestelling kan om diverse redenen worden geannuleerd.

- Het artikel blijkt uiteindelijk niet meer leverbaar te zijn
- De adresgegevens zijn incorrect  

 

Voorwaarden Retour

U heeft ten alle tijde de mogelijkheid uw bestelling bij woutlet.nl te retourneren. Hiervoor staat een vastgestelde termijn van 14 kalender dagen. Indien u gebruik wilt maken van uw recht op retour en u voldoet aan de hieronder vermelde voorwaarden, dan krijgt u het aankoopbedrag terug.

 

Wanneer u uw bestelling ontvangt is het belangrijk dat u de bestelling controleert op beschadigingen en compleetheid. Indien dit niet het geval is, vragen wij dit uiterlijk na 48 uur bij ons te melden via e-mail o.v.v. uw naam en het bestelnummer. Beschadigingen aan uw bestelling kunnen wij alleen in behandeling nemen wanneer u foto’s meestuurt. Uw melding wordt altijd binnen 5 dagen in behandeling genomen.

 

Een retour zending dient te voldoen aan de volgende voorwaarden.

- De retourzending dient binnen 14 kalender dagen te worden gerealiseerd.
- U kunt alleen onbeschadigde en complete artikelen retour zenden
- Wij nemen alleen volledige, onbeschadigde, originele verpakkingen retour. (geen losse tegels)
- Bij goederen die speciaal voor u zijn vervaardigt, vervalt het herroepingsrecht.

 

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht een retour zending te weigeren en/of schade in rekening te brengen. Voor meer informatie zie onze Algemene voorwaarden.

 

Bestelling retourneren


Voor een snelle en correcte afhandeling van uw retour zending vragen wij u een kopie van de factuur bij de retour zending te voegen.

 

Als u een artikel wilt retourneren, kunt u dit zelf terugbrengen naar ons magazijn op de Isolatorweg 10 te Amsterdam Routebeschrijving. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden. Indien u niet in staat bent de bestelling retour te brengen en deze dient retour verstuurd te worden, dan zijn hier helaas wel kosten aan verbonden. Woutlet is niet aansprakelijk voor de gemaakte kosten van de retour zending. U bent zelf verantwoordelijk voor de retour zending. De kosten van een retour zending zijn afhankelijk van uw bestelling en variëren tussen de € 6,95 (Post NL) en € 99,95(Externe Transporteur)

 

Na ontvangst van uw retour aanvraag dient uw bestelling of een onderdeel daarvan binnen 14 kalender dagen bij Wout ontvangen te zijn. Indien u een artikel wenst om te ruilen, dan dient het geretourneerde artikel bij ons ontvangen te zijn, alvorens het vervangende product wordt verzonden. De termijn van een retour dient maximaal 14 kalender dagen te bedragen. De eventuele te crediteren bedragen worden zo spoedig mogelijk terug gestort, de termijn is afhankelijk van u betaalmethode en betreft maximaal 14 dagen na u retour zending.