Volg ons
 

 

Bezorgen

 

Alle producten worden bezorgd door de eigen expeditie van Wout. De kosten die hieraan veronden zijn bedragen 45,- euro ex BTW. door heel Nederland.

 

Boven de 2500,- euro is bezorgen gratis.

 

De producten in onze webshop zijn allemaal uit voorraad leverbaar, waardoor de levering van de producten vaak binnen enkele dagen na de opdracht kan plaatsvinden.

 

In overleg met u, is het ook mogelijk de producten te bestellen en op afroep te bezorgen.

U kunt dan bijvoorbeeld de producten bij ons aanschaffen en laten staan en enkele weken of maanden later op afroep laten bezorgen. 

De voordelen hiervan zijn, is dat u altijd verzekerd bent dat de producten er zijn en u op de dag dat de producten nodig zijn, deze laat bezorgen.  U heeft dan geen opslagruimte nodig.   Al onze producten worden geleverd tot aan de voordeur. Er is dus geen sprake van verticaal transport.  

 

Wij kunnen u te allen tijde een redelijk goede indicatie geven van het moment van bezorgen en u hoeft daarom dus niet de hele dag te reserveren. 

Op de dag voor de levering krijgt uw van ons een tijdschema. Let op dit tijdschema kan door externe omstandigheden altijd afwijken.

 

 

U heeft ook altijd de mogelijkheid om de producten bij ons af te halen